Prachtig weekend baseball op Beverse velden. Van klein tot groot deden ze een goede zaak.


De Majors hebben Brasschaat in hun zak gestoken. Zelfs Romy Kips, de allerjongste van de groep, heeft bij haar eerste slagbeurt een punt gescoord en de aanzet gegeven om de wedstrijd in handen te nemen. Iedereen scoorde maar vooral Yaro Bryssinck, Senne Vanryckel en Kobe Van Ballaert lieten de bal bij iedere slagbeurt ver in het veld rollen. De 2e overwinning voor Annick Van Guyse als coach.

Ook de junioren hebben een positieve wedstrijd gespeeld. WBA moest steeds proberen de voorsprong van Beveren terug in te halen. Thomas Van der Herten en Delis Coolen deden er alles aan vanop de heuvel om de bezoekers het scoren te beletten. Enkel in de 3e inning liep het mis en kon WBA met vijf punten terugkomen tot 6 – 6. Dat was dan ook de eindstand en bleef Beveren met succes deze wedstrijd bijna naar zich toe te trekken.

Vooral mooie hits van Pieter-Jan Vermeire, Duncan De Kerf, Thomas Van der Herten en Cobe Schmitt.

De seniors waren op één enkele wedstrijd na, laatste in hun afdeling.
Met beide overwinningen op Brussels kon de thuisploeg opnieuw één of twee plaatsen stijgen in de rangschikking. Met Koen De Clerck op de heuvel, voor beide wedstrijden, liep het als een trein. Met 14 – 1 winst in de eerste wedstrijd en 5 – 2 in de 2e wedstrijd staat Beveren terug op zijn plaats. Kevin Reyns, Daan Van Geert, Merijn De Clerck, Giovanni Philipsen, Bram Van der Biest, Jonathan Beck, Robin Reyns en Arne Van Roeyen lieten zich zeer positief opmerken met hun hit(s) en nemen samen weer een optie om ook volgend seizoen te strijden in 1e nationale.