Net niet, in de eerste wedstrijd van de seniors tegen concurrent Greys uit Merksem.


De eerste wedstrijd was niet voor hartlijders. Hits van Kevin Reyns en Robin Reyns mochten gezien worden maar Beveren kon net niet scoren. Wel kwam Alfredo Metz over de thuisplaat door toedoen van pitcher Merijn De Clerck. Greys vocht terug en kwam licht op voorsprong. Dit zouden ze niet meer laten gaan, alhoewel de thuisploeg vocht tegen iedere bal en bijna aan de eindstreep op gelijke hoogte te komen. Bram Van der Biest en Daan Van Geert waren ook goed voor hun hit maar Greys bijbenen was er net niet met een 3 – 5 eindstand.

In de 2e wedstrijd liep het anders. Jonathan Beck was er als de kippen bij om de ploeg op voorsprong te nemen. Ook Alfredo Metz, Kevin Reyns, Bram Van der Biest en Arne Van Royen konden hun hit slaan om hun medematen te laten scoren. Koen De Clerck kon de bezoekers onder de duim houden en mede de zege met 4 – 0 in Beveren laten.

 

De kadetten hebben tegen Antwerp laten zien dat ze zeker nog meetellen in deze competitie. Bryan Otto, Yens Rotthier, Ward De Backer, Samuel Defer, Senne Renard, Yonie De Stobbeler, Yana Rotthier, Jochen Depont, Michel Van Biesen en Daan Heyrman sloegen allen hun hit. Met 21 – 16 winst is deze ploeg niet te onderschatten.

 

De junioren hebben wel in het zand moeten bijten tegen de lijstaanvoerder Brasschaat. Delis Coolen, Thomas Van der Herten, Duncan De Kerf en Illy Hameleers maakten er nog een mooie wedstrijd van maar verloren toch met 5 – 11

 

Volgende wedstrijden:

 

08/09   10.00   Miniemen        Zottegem        - Beveren       

            13.00   Seniors            Beveren          - Namen

            15.30   Seniors            Beveren          - Namen

 

09/09   12.30   U23                 Beveren          - Pioneers

            13.00   Soft Dames     Spartans          - Beveren

            15.30   Soft Dames     Spartans          - Beveren