Ondanks de winst van de miniemen op Merchtem en de beide confrontaties van de softbal dames tegen Berendrecht, kwam de topprestatie van de Majors die hun eerste wedstrijd van het seizoen wonnen.


De miniemen wonnen wel op Merchtem met 9 – 14 . De prestatie van deze ploeg groeit week na week en zal zeker in de verdere competitie gevolgen hebben.

De softbal dames kregen niet veel tegenstand van de bezoekers uit Berendrecht. Rubin Roef stond in de 1e wedstrijd als pitcher. Berendrecht sloeg niet de minste hit en Beveren won in een mum van tijd met een droge 10 – 0 cijfers. Maya Streux, Soetkin Peeters, Jessie Heylen, Kim Streux, Anneleen Veekens en Yana Rottier sloegen hun hit.

In de 2e wedstrijd had Evi De Nijs het iets moeilijker als pitcher. Toch was de slagkracht sterk genoeg om ook deze wedstrijd met 14 – 4 naar hun hand te zetten. Een sterke prestatie van het ganse team.

Tot slot nog vermelden dat op zaterdag 8 bedrijven het tegen elkaar opnamen op het bedrijventornooi. De wisselbeker werd (opnieuw) gewonnen door de ploeg van TCT Beveren. Proficiat en tot volgend jaar!

16 juni:          

Miniemen                   10.00   Merchtem      - Beveren       09 - 14

Seniors                       13.00   Merchtem      - Beveren       07 - 05

                        Seniors                       15.30   Merchtem      - Beveren       02 – 01

 

                        Bedrijventornooi op alle velden van Beveren Lions

 

17 juni:           Majors                       10.00   Beveren          - Titans           15 - 12

                        Softbal Dames           13.00   Beveren          - Berendrecht10 - 00

                        Softbal Dames           15.30   Beveren          - Berendrecht14 - 04