Majors (4 tot 10 jaar)

Onze majors verloren met 18-1 tegen Chicaboos.

 

Miniemen (10 tot 12 jaar)

Al tijdens de opwarming konden de coaches merken dat hun Miniemen klaar waren om hun laatste seizoenswedstrijd met een knaller af te sluiten.

We konden dan ook op een voltallig team rekenen om het op te nemen tegen de Royal Antwerp Eagles.

Na drie inningen was er een gelijke stand van 5-5 te noteren en dit na hits van Senne, Kato, Joren, Pieter-Jan en Vic waarbij Senne zijn 1e van 2 Homeruns sloeg.

In de 4e inning konden onze Lions een voorsprong uitbouwen dankzij hits van Senne (HR), Wolf en Joren terwijl Pieter-Jan in de laatste inning er nog een puntje bij kon doen. 

Tijdens de wedstrijd zagen de coaches enkele mooie plays waarbij zelfs 2x een speler aan de thuisplaat werd uitgespeeld na prachtig samenspel van Rechtsveld, 1e Base naar Catcher en van Centerfield naar 3e Base en Catcher.

Dit alles leidde tot een mooie teamprestatie en overwinning en de beloofde pannekoeken en croque Monsieurs waren dan ook dik verdiend na de wedstrijd.

Deze wedstrijd betekende ook de laatste Miniemen wedstrijd van Joren Renard, Wolf Lutz, Quetzalli A. Maciel en Kato Van Poucke die met z'n allen naar de Kadetten overstappen.  Succes alvast.

Bedankt voor dit TOP seizoen beste Miniemen !!

De Coaches

(Dennis, Duncan, Thomas, Jakob)

 

Kadetten (13 tot 15 jaar)

Onze kadetten waren afgelopen weekend vrij.

 

 

Softball dames (vanaf 16 jaar)

Dit weekend speelden de softball dames hun laatste thuiswedstrijden van dit seizoen tegen Seraing Brown Boys.
Dat ze beide wedstrijden zouden winnen, was wel te verwachten, maar zoals altijd moet de match gespeeld worden.

De eerste wedstrijd werd gegooid door Sara De Graeve, zij kreeg slechts 1 hit tegen.
Met maar liefst 5 strike-outs op 10 batters werd de wedstrijd na 3 inningen beëindigd door een mercy rule met een eindscore van 15-0.
Zowel op het veld als aan slag deed iedereen zijn uiterste best.

De tweede wedstrijd werd gegooid door Rubin Roef. De tegenstander verraste Beveren met enkele moeilijk bespeelbare hits, waardoor de bezoeker deze wedstrijd wel enkele punten konden scoren.
Op het veld verliep het dus iets minder dan tijdens de eerste wedstrijd, maar aan slag had Beveren zeker en vast de bovenhand. Ook deze wedstrijd werd beëindigd met een mercy rule, deze keer na 4 inningen.
De laatste thuiswedstrijd werd gewonnen met een eindscore van 14-6.

Volgende week spelen de softball dames hun laatste 2 wedstrijden van het seizoen op het veld van Berendrecht Bears. Ze eindigen het seizoen als eerste van de silverreeks.

 

Seniors (vanaf 16 jaar)

De 1ste wedstrijd hebben de seniors met 1-9 verloren op het veld van Merchtem.

De 2de wedstrijd hebben de seniors met 7-20 verloren op het veld van Merchtem.

 

Slowpitch (vanaf 16 jaar)

Onze Reapers waren vrij dit weekend.