Ondanks een enorme vechtersmentaliteit, verloren onze miniemen fors tegen een sterk WBA.  We onthouden vooral dat ze heel veel hebben bijgeleerd en dit moeten meenemen naar de volgende wedstrijd.


De senioren moesten hun 2 laatste wedstrijden van de eerste seizoenshelft op Brasschaat spelen.

In de eerste wedstrijd, met Koen De Clerck op de heuvel, gunde Beveren de tegenstander weinig aanvallend succes. Amper 2 runs wist Brasschaat te scoren in 7 sterke innings. Beveren kon de slagkracht van de voorbije wedstrijden doortrekken en wist maar liefst 17 keer te scoren. Een mooie overwinning die veel vertrouwen gaf.

De tweede wedstrijd is meestal spannender en dat was wederom het geval. Beveren begon aanvallend echter zeer sterk, met 3 runs in de eerste inning en nog eens 2 in de tweede inning. Brasschaat werd iets later wakker, maar met Trent Saharek op de heuvel kon Beveren zich keer op keer uit enkele moeilijke situaties werken en bleef de voorsprong goed behouden. Beveren scoorde uiteindelijk in 6 van de 7 innings en kon de aanval van Brasschaat dus zeker volgen. Brasschaat had toch vertrouwen na enkele sterke innings, dus bracht Beveren Thomas Van Der Herten in om de laatste inning af te werken. Brasschaat had geen antwoord en kon niet meer scoren. Met een 5-11 eindstand kon Beveren dus met 2 overwinningen naar huis.

 

Slowpitch.

De Reapers hebben het eerste deel vd competitie ongeslagen afgesloten. 

Tegenstander deze week was Brasschaat. 

De eerste wedstrijd starte wat stroef voor ons maar eens op dreef stond er na 1 uur al een 19-1 eindstand op het bord. Pitcher van dienst was Keanu De Ridder. Hij had een uitstekend veld achter zich dat foutloos speelde. 

De tweede wedstrijd nam Lieven Heyrman voor zijn rekening op de pitchersplaat.

Wederom uitstekend veldwerk en goede solide aanval resulteerde in een 20-0 eindstand. 

Op zaterdag 06/07 start de tweede ronde in de gold league met als tegenstanders Zeeuwse Honk, Titans 1, Afterburners 1, Mortsel en Frontliners 2. 

Majors en kadetten.

Onze majors en kadetten hadden een vrij weekend.

 

Softball dames

Onze dames hun wedstrijden zijn uitgesteld naar een latere datum wegens “code oranje”.